Programma

  1. Inleiding en voorstelling sprekers
  2. Analyse resultaten bevraging
  3. Q&A
  4. Einde Panel Webinar

Sprekers

Anja Van den Broeck

Hoogleraar KU Leuven, Work and Organization Studies

Anja heeft een PhD in arbeids- en motivatiepsychologie en is gespecialiseerd in werknemersmotivatie, job design, welzijn en burn-out. Zij onderzoekt waar, hoe en onder welke omstandigheden mensen kunnen floreren in een bredere context van werk.

Wim Adriaens

Gedelegeerd bestuurder, VDAB

De Vlaamse arbeidsmarkt heeft geen geheimen voor Wim Adriaens. Hij is sinds juli 2019 gedelegeerd bestuurder van VDAB. Voordien, van 2016 tot 2019, was hij kabinetschef bij Philippe Muyters, toenmalig Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport.
© foto: Marco Mertens

Chris Wuytens

Managing Director Acerta Consult

Chris Wuytens is managing director van Acerta Consult en lid van het directiecomité van Acerta. Daarnaast is hij actief in het bestuur van innovatieve starters. Chris is een innovator, gericht op het inzetten van de kracht van mensen.

Kathelijne Verboomen

Director kenniscentrum Acerta Consult

Kathelijne Verboomen heeft de leiding over het kenniscentrum van Acerta. Ze wil er als directeur kennis, beleid en klantgerichtheid nauwer met elkaar verbinden. Ze werkte ruim vier jaar op het Kabinet van minister Kris Peeters als adviseur Arbeidsrecht en Competitiviteit. Zo deed inzake de Wet Werkbaar Wendbaar Werk zowel inhoudelijk wetgevend als algemeen coördinerend werk.

Moderator: Hannelore Van Meldert

Managing Consultant Acerta Consult

Hannelore Van Meldert is hr-architect en transformatiemanager bij Acerta Consult. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in Human Resources en adviseert en ondersteunt ondernemingen om de werking en koers van hun hr-departement te optimaliseren. Gewapend met grondige hr-kennis en project- en procesmanagement skills, slaagt Hannelore erin om hr-afdelingen klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.